Световната здравна организация (СЗО) отхвърли спекулациите като слухове, че  срещу

...
Световната здравна организация (СЗО) отхвърли спекулациите като слухове, че  срещу
Коментари Харесай

СЗО: Ваксината срещу COVID-19 не може да причини безплодие

Световната здравна организация (СЗО) отхвърли спекулациите като " клюки ", че  срещу COVID-19 може да аргументи неплодородие . " Подобни страхове не са правилни ", сподели в изявление Кейт О`Брайън - началник на отдела за имунизация на СЗО. " Ваксините, които слагаме, не могат да причинят неплодородие ", безапелационна е тя. О`Брайън отхвърли и догатките, че имунизациите против ковид могат да доведат до смяна в човешката ДНК, а съдържащите се в тях химикали могат да навредят на здравето . " Ваксините, които имаме, са безвредни ", сподели тя и акцентира, че всички съставни елементи на имунизациите са " строго тествани ".
„ Ваксините в действителност имат редица разнообразни детайли, само че всеки от тях е тестван “, изясни ръководителят на отдела в СЗО. Лекарствата първо се тестват върху животни и се „ тестват за проблеми от всевъзможен тип “ . След това, се организират клинични изпитвания с присъединяване на десетки хиляди хора и едвам тогава имунизациите могат да се употребяват за всеобща имунизация. " Безопасността е най-важната част от клиничните изпитвания. Всяка ваксина минава оценка на сигурността ", сподели О`Брайън и добави, че фармацевтичният индустриален развой се управлява, с цел да се подсигурява, че всички съставки са " с най-високо качество и сигурност за човешка приложимост. "
 И Испания не разрешава имунизацията на AstraZeneca при хора над 55 години И Испания не разрешава имунизацията на AstraZeneca при хора над 55 години
Испанското министерство на опазването на здравето позволява използването на коронавирусната ваксина, създадена от Оксфордския университет и A...
Според СЗО от началото на пандемията от COVID-19 в света са регистрирани 105 394 301 случая на коронавирусна зараза, а умряли са 2 302 302 пациенти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР